Sala de premsa

Ciutat educadora, gran escola

Article d'El Punt Avui que descriu el compromís de les ciutats catalanes amb el moviment de ciutats educadores. L'article reflexiona sobre els reptes d'un món cada cop més urbà, i d'unes ciutats que treballen per incidir en construir espais de convivència des de l'educació (en un sentit ampli). Per acabar, es presenten els punts claus de la declaració aprovada al XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores, celebrat a Barcelona el passat mes de novembre.

El poder transformador de les ciutats educadores

Dilluns 16 de febrer vam presentar "El poder transformador de les ciutats educadores". L'acte va comptar amb les intervencions del Sr. Jordi Martí i Galbis, regidor de Presidència i Territori; la Sra. Antònia Hernández, directora del XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores; i els Drs. Àngel Castiñeira i Miquel Martínez, codirectors del Comitè Científic del Congrés. L'acte va ser moderat pel director del Diari ARA, el Sr. Carles Capdevila. Podeu descarregar-vos la publicació (bilingüe català-castellà) en aquest enllaç.

Ressò de la premsa sobre la publicació "El poder transformador de les ciutats educadores"

Articles al Diari ARA i a Xarxanet que fan ressò de l'acte de presentació de la publicació "El poder transformador de les ciutats educadores". L'article del Diari ARA és una crònica sobre les intervencions dels ponents, les quals queden englobades en l'afirmació que la ciutat educadora és una gran escola sobirana, i en la voluntat política del consistori de definir-ne accions específiques arran del Congrés celebrat el passat mes de novembre.

Entrevista al Dr. Pablo Gentili en la Revista Escuela

Entrevista al Dr. Pablo Gentili, ponente de la conferencia inaugural del XIII Congreso Internacional de Ciudades Educadoras, celebrado el pasado mes de noviembre en Barcelona. Entre otras cuestiones, el Dr. Gentili aborda la importancia de tener en cuenta los valores ciudadanos - tales como la solidaridad y el trabajo colaborativo - en los sistema de evaluación educativos, y también analiza la mejora de las condiciones de vida en América Latina en la última década.

Impactes de premsa

Recull de notícies de diferents mitjans aparegudes entre el 30 d’octubre i el 21 de novembre de 2014.

Impactes TV i radio

Recull d’entrevistes de TV i radio aparegudes entre el 27 d’octubre i el 19 de novembre de 2014 a diferents mitjans.