Activitats relacionades

La ciutat educadora com a promotora de benestar i oportunitats vitals

"Ciutat, educació i inclusió social" - I Jornada Anual de la Càtedra Medellín - Barcelona

L'objectiu de la Primera Jornada Anual de la Càtedra Medellín - Barcelona és presentar el balanç del treball desenvolupat des del 2009, així com els seus reptes de futur. També es presentarà el nou projecte de la Fundació Kreanta: la Càtedra Amèrica Llatina Kreanta.

 

En aquesta jornada intervenen Jordi Martí i Galbis, regidor de Presidència i Territorio de l’Ajuntament de  Barcelona, Antònia Hernández, directora del Congrés, Fèlix Manito, President de la Fundació Kreanta, Joan Subirats, doctor en Ciències Econòmiques y Catedràtic de Ciències Politiques i de l’Administració de la Universitat Autònoma de Barcelona; Josep Menéndez, director adjunt de Jesuïtes Educació, i Roser Batllle, pedagoga especialitzada en aprenentatge – servei i educació per la ciutadania.

Des de  Medellin i per videoconferència, participaran en aquesta taula rodona: Gabriel Jaume Arango Velásquez, director de Docència de la Universitat EAFIT de Medellin; Jeison Alexander Castaño “Jeihhco”, Hip Hopper i gestor cultural de la Comuna 13, i Jorge Melguizo, director de la Càtedra Medellin – Barcelona.

Modera Roser Bertran Coppni, vicepresidenta de la Fundació Kreanta.

 

Informacions pràctiques

Lloc: Auditori, Casa Amèrica Catalunya – C/ Còrsega, 299, entresòl 08008 – Barcelona

Dia: Dilluns 21 d’octubre de 2013

Hora: De 19h a 21h

Institucions:

  • Càtedra Medellín Barcelona
  • Fundació Kreanta
  • Cátedra América Latina Kreanta
  • Metropolis
  • EAFIT
  • Casa Amèrica Catalunya