Activitats relacionades

La ciutat educadora com a espai de convivència, diàleg i relació

Tapa solidària

La "Tapa solidària" és un projecte apadrinat pel Ferran i l'Albert Adrià des del 2011.

 

L’Aula Restaurant CETT torna a participar en el projecte Tapa Solidària organitzat pel Casal dels Infants. El restaurant de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB hi col·labora amb la Papada en dues coccions amb perles de yuzu com a tapa solidària. En aquest cas, es destinarà 1,50 euros de cada venda d’aquest plat al Casal dels Infants. Amb la consumició de la Tapa Solidària hi haurà, a més, l’opció d’omplir les dades del posagots de la Tapa i participar en el sorteig d’un àpat per a dues persones cedit per cadascun dels restaurants.

La Tapa Solidària és un projecte apadrinat pels cuiners l’Albert i el Ferran Adrià, que suma els esforços de molts restaurants i del Casal dels Infants per trencar el cercle de la pobresa infantil. La Tapa Solidària transforma les millors tapes de la ciutat en oportunitats per als infants més vulnerables

En les tres primeres edicions, la Tapa Solidària ha aconseguit més de 67.000 euros que s’han destinat íntegrament a “Vincles”, un projecte maternoinfantil que cada dia dóna suport a les mares amb nadons de 0 a 3 anys en situacions de vulnerabilitat. El projecte neix de la consciència de que invertir en educació, quan abans millor, fa créixer les possibilitats de tirar endavant dels nens i nenes.

El compromís de les persones que tastin la Tapa Solidària es traduirà en més oportunitats per transformar la seva realitat, en més oportunitats perquè els infants siguin els protagonistes de la seva educació, del seu progrés, de la seva vida.

Informacions pràctiques

Lloc: Aula Restaurant CETT-UB (av. Can Marcet, 36-38, 08035, Barcelona)

Temporalitat: Del 2 d’octubre de 2014 al 7 de gener de 2015