Vídeos del congrés

Reprodueix el vídeo

Conferència inaugural XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores

Ponència del Dr. Pablo Gentili, Secretari Executiu del Consell Llatinoamericà de Ciències Socials (CLACSO) i Director de la Facultat de Ciències Socials (FLACSO), Seu de Brasil

Reprodueix el vídeo

Taula rodona "La Ciutat Educadora: memòria i projecte"

Reproducció de la sessió. Intervencions del Sr. Fiorenzo Alfieri, la Sra. Angélica Sátiro i el Sr. Joan Manuel del Pozo. Taula moderada per la Sra. Milagros Pérez Oliva.

Reprodueix el vídeo

Cerimònia inaugural XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores

Inclou el vídeo de Barcelona, el Ball de l'Àliga, parlaments de les autoritats - Dr. Àngel Castiñeira, Sr. Jordi Martí i Galbis, Sra. Irene Rigau i Sr. Xavier Trias - i espectacle dels alumnes IES Picasso.

Reprodueix el vídeo

Presentació monogràfic AICE. Ciutat, Inclusió Social i Educació

Breu sessió de networking i monogràfic, moderat pel Sr. Jordi Martí i Galbis, President del Comitè Organitzador i regidor de Presidència i Territori.

Reprodueix el vídeo

Diàleg sobre Creativitat i Inclusió

Retransmissió del diàleg. Intervencions de la Sra. Guta Moura Guedes, el Sr. Josep Maria Coll i el Sr. Rafael Pérez Colón. Sessió moderada pel Dr. Francesc Torralba.

Reprodueix el vídeo

Taula rodona d'alcaldes

Inclou l'espectacle del grup Clams i les intervencions de: la Sra. Mónica Fein, la Sra. Ester Alder, el Sr. Keun Kyu Lee, el Sr. Pedro del Cura i el Sr. Xavier Trias. Sessió moderada pel Dr. Salvador Cardús.