Organització

Jordi Marti

Jordi Martí Galbis

President del Comitè Organitzador del XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Diplomat en Comunitats Europees pel Patronat Català Pro Europa i el Ministeri d’Afers Exteriors. Diplomat en Funció Gerencial en les Administracions Públiques per ESADE. Ha exercit d’advocat com a soci en una assessoria jurídica.
Militant de CDC des del 1979. Exsecretari general de la JNC (1988-1989). Cap del Gabinet del Conseller de Sanitat (1993-1996) i cap del Gabinet del Conseller de la Presidència de la Generalitat (1996-2000). Vocal del Consell Assessor de RTVE a Catalunya (1996-2000). Diputat del Grup Parlamentari de CiU al Congrés dels Diputats (2000-2004). Va exercir diverses responsabilitats directives a les mútues d’accidents de treball i malalties professionals Midat Mutua i MC Mutual (2004-2007). President del Comitè Executiu de la Federació de Barcelona de CDC (2008-2011) i membre del Comitè Executiu Nacional de CDC. Adjunt a Gerència del Consell Comarcal del Barcelonès (2008-2011). President de l’Associació Ciutadana Barcelona 2020 i soci de diverses entitats cíviques.

Des del 2011 és el regidor de Presidència i Territori de l’Ajuntament de Barcelona i regidor del Districte de Sants-Montjuïc.

Antonia Hernandez

Antonia Hernández Balada

Directora del XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores.

Llicenciada en Geografia i Història i postgraduada en Didàctica del Medi Urbà, té una llarga trajectòria en el camp de l’educació, tant des de l’acció directa a l’aula, durant setze anys de professora de secundària, com des de la gestió i direcció de programes educatius. Ha estat directora de Serveis de Promoció Educativa de l’Institut Municipal d’Educació (IMEB), directora del Projecte educatiu de ciutat (PEC) i ha dirigit la Comissió Tècnica Interdepartamental Barcelona Ciutat Educadora de l’Ajuntament de Barcelona.

Des de l’any 2000 ha assistit com a congressista o com a ponent en els diferents congressos internacionals de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) i des de l’any 2005 està vinculada amb la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores (RESI), participant en diferents comissions de seguiment en representació de la Regidoria. També va coordinar la xarxa temàtica ciutat, educació i valors patrimonials.
És autora de publicacions i articles al voltant de l’educació des de diferents punts de vista. Ha participat en diversos congressos i jornades com a ponent convidada, i ha fet conferències sobre els programes educatius de Barcelona, en el seu sentit més ampli, ja que aquesta és una ciutat referent en educació.