Press Room

The transformational power of Educating Cities

Last Monday 16th February "The transformational power of Educating Cities" was presented. The presentation was done by Mr. Jordi Martí i Galbis, Councillor for Presidency and Territory; Mrs. Antònia Hernández, Director of the 13th International Congress of Educating Cities; and Mr. Àngel Castiñeira and Miquel Martínez, co-directors of the Scientific Committee of the Congress. The event was moderated by the Director of Diari ARA, Mr. Carles Capdevila. The publication can be downloaded following this link.

Impactes de premsa

Recull de notícies de diferents mitjans aparegudes entre el 30 d’octubre i el 21 de novembre de 2014.

Impactes TV i radio

Recull d’entrevistes de TV i radio aparegudes entre el 27 d’octubre i el 19 de novembre de 2014 a diferents mitjans.

Article: “Un hort educatiu amb restaurants del Pla de l’Estany com a clients”

Article del Diari de Girona sobre l’experiència Ceballot, presentada al XIII Congrés de l’AICE A Barcelona. El projecte combina els conceptes agrícola, empresarial i educatiu. Aquesta va ser una de les dues experiències de Banyoles presentades durant el Congrés.

Mención en “Nombres propios”

Valoración como hecho destacado del XIII Congreso de la AICE y presentación de la directora del Congreso, la Sra. Antonia Hernández.

Menció a “Les cares del dia” i anàlisi a “La ciutat i l’exemple”

Es destaca el XIII Congrés de l’AICE i a seva directora, la Sra. Antònia Hernández, com a esdeveniment del dia. A la secció “Anàlisi”, el pedagog Gregorio Luri reflexiona sobre el deure d’exemplaritat pública de ciutadans i governants com a reflex de ciutat educadora.