Salle de presse

Le pouvoir transformateur des villes éducatrices

Lundi 16 février a été presenté "Le pouvoir transformateur des villes éducatrices". Cet événement a compter avec les interventions de M. Jordi Martí i Galbis, adjoint au maire de la Présidence et du Territoire; Mme. Sra. Antònia Hernández, directrice du XIIIe Congrès International des Villes Éducatrices; et MM. Àngel Castiñeira et Miquel Martínez, codirecteurs du Comité Scientifique du Congrès. L'acte fut moderé par le directeur du Diari ARA, M. Carles Capdevila. La publication peut être téléchargé ici.

Impactes de premsa

Recull de notícies de diferents mitjans aparegudes entre el 30 d’octubre i el 21 de novembre de 2014.

Impactes TV i radio

Recull d’entrevistes de TV i radio aparegudes entre el 27 d’octubre i el 19 de novembre de 2014 a diferents mitjans.

Article: “Un hort educatiu amb restaurants del Pla de l’Estany com a clients”

Article del Diari de Girona sobre l’experiència Ceballot, presentada al XIII Congrés de l’AICE A Barcelona. El projecte combina els conceptes agrícola, empresarial i educatiu. Aquesta va ser una de les dues experiències de Banyoles presentades durant el Congrés.

Mención en “Nombres propios”

Valoración como hecho destacado del XIII Congreso de la AICE y presentación de la directora del Congreso, la Sra. Antonia Hernández.

Menció a “Les cares del dia” i anàlisi a “La ciutat i l’exemple”

Es destaca el XIII Congrés de l’AICE i a seva directora, la Sra. Antònia Hernández, com a esdeveniment del dia. A la secció “Anàlisi”, el pedagog Gregorio Luri reflexiona sobre el deure d’exemplaritat pública de ciutadans i governants com a reflex de ciutat educadora.